Shrnutí

V létě se nám povedlo posílit mužstvo o hráče Pardubic – Goči, Malinda a Magi, ke kterým pro jarní část sezóny přibyl ješte gólman – Zahrada. Pro jarní část sezóny posílil naše řady i Zezi.

Po COVIDové pauze jsme do nového ročníku okresního přeboru vlétli jako uragán. Po počáteční remíze v Mikulovicích jsme 3 zápasy po sobě vyhráli a zabrzdil nás v sedmém kole Srch. Následovaly opět tři výhry a remíza v Rovni následovaná domácí porážkou s Moravanama/Dašice. Následovala výhra v Přelouči, remíza se sousedem z Křičeně a podzim jsme završili dvěma výhrami.

Jaro jsme přivítali v oslnivé formě a čtyřmi výhrami v řadě se skórem 16:3 jsme se vyhoupli na třetí místo tabulky se ztrátou 4 body na vedoucí Opatovice a 1 bod na druhý Srch. Jenže pak přišly zápasy s těmito soupeři, které jsme oba prohráli a z útoku na první místo tabulky tak bohužel sešlo.

Další tři soupeře (Stará Mateřov, Bukovka, Roveň) jsme sice opět přehráli, ale následující dvě prohry v Moravanech a doma s Přeloučí rozhodly o tom, že v tabulce okresního přeboru skončíme čtvrtí. Nic na tom nezměnilo ani drtivé vítezství v Křičeni.

Podrobnosti o jednotlivých zápasech okresního přeboru lze nelézt na stránkách FAČR – https://is.fotbal.cz/souteze/detail-souteze.aspx?req=d80a4c73-e3dc-474a-99c8-27f92c2ba02a .

Další skvělou událostí bylo (po roce trénování) přihlášení malých fotbalistů do soutěže mladších přípravek. Kluci si vedou náramně a s 5 výhrami a jednou remízou drží v tabulce 4 místo. Důležitější než umístění v tabulce je to, že je vidět jak fotbalově rostou, jak je fotbal baví (alespoň některé :-)), jak se těší na zápasy, jak se radují z gólu…. Je krásné vidět i rodiče, kteří jsou pyšní na svoje malé fotbalisty…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *