Letní příprava na sezónu 2019/2020

Příprava na novou sezónu začala téměř okamžitě po skončení posledního zápasu v Moravanech, a to schůzí výkonného výboru. Předmětem byla debata o vhodném posílení kádru. Během přestupového období se nám podařilo získat Davida France ze Starého Hradiště (resp. Krátonoh), Martina Kasala ze Starého Hradiště a Richarda Fidlera z Nemošic. Bohužel naše řady opustil brankář Václav Pišta, ovšem se slibem, že se určitě vrátí. Na půlroční zkoušku odešel okusit 1.A třídu Tomáš Pitterle. I u něj doufáme v brzký návrat.

Během letní přípravy jsme odehráli několik přátelských utkání:

Rohoznice : Krátonohy (dorost) – 5:2

Rohoznice : Nechanice  2:1

Krátonohy (dorost) : Rohoznice  2:6

10. srpna proběhl na hřišti v Rohoznici 27. ročník memoriálu Petra Smolíka a Jiřího Holuba. Turnaje se měla zúčastnit mužstva Lázně Bohdaneč, Dolan, Rohoznice a Dřenic. Bohužel Dřenice svou účast nepochopitelně odvolala v pátek večer a sehnání náhradního mužstva tak nebyl dostatek času. Turnaj se nakonec odehrál ve třech. Tímto Dřenicím „děkujeme“.

Úvodní zápas obstarala domácí Rohoznice proti sousedním Dolanům. Rozdíl byl patrný a výsledek 10:0 hovoří za vše. Poté mužstvo Dolan nastoupilo proti Lázním Bohdaneč. Výsledek utkání 2:2. V posledním zápase Rohoznice přehrála Lázně Bohdaneč v poměru 2:0.

Letní příprava se tedy celkem vydařila ale sílu mužstva prověří až soutěžní zápasy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *